Contact 

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Neem dan contact op met onze support afdeling.

Deze is op werkdagen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Stuur ons een e-mail

  Wij streven er naar om je e-mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

  Neem gerust ook contact op via onze chat. 

  Locatie

  Expeditieweg 11 
  7007 CM Doetinchem

  BEDRIJFSGEGEVENS TRIANGLE ACCESSOIRES BV

  BTW: NL857544287B01 // KvK: 68672950

  Meest gestelde vragen

  Lees de meest gestelde vragen eerst door, waarschijnlijk staat jouw antwoord hier al tussen.

  We streven ernaar om alle bestellingen die vóór 12.00 uur zijn besteld, de volgende werkdag te leveren. Je ontvangt bij je bestelling een track & trace nummer van je bestelling, zodat je deze zelf kunt volgen.

  iDeal

  Online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank voor klanten met een Nederlandse bankrekening.  

  Creditcard

  Betalen via Mastercard of Visa.
  Vul je creditcardnummer CID/CVC-code en je eventueel een extra wachtwoord of e-code in. Het bedrag wordt dezelfde dag nog van je creditcard afgeschreven.

  Overboeking

  Dit is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Triangle Accessories BV (Mollie). Na de overboeking duurt het gemiddeld twee werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Na ontvangst van de betaling sturen wij je bestelling direct af.

  Klarna

  Klarna is een flexible betaaloplossing. Met Klarna kun je ‘Achteraf betalen’. Klarna geeft je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen te betalen. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je de factuur via Klarna.De daadwerkelijke betaling regel je vervolgens met Klarna.

  ING Home’Pay

  Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen.

  Bancontact

  Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

  Nee, dit is helaas niet gratis. Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling kun je deze uiteraard wel retourneren. De kosten die je hiervoor maakt zijn echter voor eigen rekening. 

  Triangle Accessories zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Indien gewenst heb je recht op verwijdering van je opgegeven persoonsgegevens.

  Je betaald bij ons geen extra verzendkosten, nadat je een bestelling hebt geplaatst. Deze zijn bij ons dus gratis.

  Als je bestelling gereed is om te versturen ontvang je automatisch een track & trace code. Zo kun je precies volgen wanneer jou bestelling wordt bezorgd.